Letyshops [lifetime] INT
ITVDN Many GEO's

Як орендувати квартиру на новорічні свята?

Як орендувати квартиру на новорічні свята?

Свята вже зовсім близько, а це означає, що мільйони людей по всьому світу вже складають план: “Як зустріти Новий рік?”. Хтось вирішує зустрічати його у родинному колі, а хтось - з друзями чи другою половинкою. Але їх всіх об’єднує одне питання — як знайти квартиру на новорічні свята? І на це питання ми зараз відповімо.

Мало хто хоче зустрічати Новий рік в готелі чи в хостелі. Адже там дуже складно створити затишну атмосферу свята. Крім цього, це значно дешевше. Саме тому 60% українців знімають квартиру на новорічну ніч. 

Всі квартири діляться на дві категорії: 

  1. для туристів
  2. для ділового туризму

У першому випадку, власники житла орієнтуються на туристів, які приїхали подивитись місто. А тому, більша частина будинків знаходиться у центрі і розраховані для 3-4 людей. Це дуже зручно, якщо ви хочете багато гуляти по місту, насолоджуючись святковою атмосферою. 

Квартири для ділового туризму знаходяться далі від центру, тому до них не так просто добратись. Але якщо ви не плануєте прогулянок і просто хочете провести час з родиною чи друзями - цей варіант для вас. Більше того, це ще і значна економія, адже такі квартири не користуються великим попитом.

Ціни на квартири

Подумати про квартиру краще заздалегідь (≈ за 1-2 місяця). Тоді ви зможете легко знайти і орендувати квартиру посуточно по привабливій ціні. Пам’ятайте, що цінник на житло в період свят піднімається в 2-3 рази, тому чим швидше ви оберете квартиру, тим краще для вашого гаманця. 

Будьте готові до того, що за два тижні до Нового року 62% квартир вже буде заброньовано. 

Середня вартість квартири у центрі - 1000 - 1500 грн за добу. Але у Львові ціна буде вищою, приблизно 1700 - 2000 за добу. 

Оренда квартири подобово

Якщо ви шукаєте подобову оренду квартири, то не варто звертатися до ріелтора. По-перше, більша частина рієлторів таким не займається (їх більше цікавить довгострокова оренда). По-друге, якщо ви все ж знайшли необхідного вам рієлтора, то будьте готові до шалених фінансових витрат. 

Найкращий варіант — скористатись сайтами, що спеціалізуються на подобовій оренді житла, такі як Rent.ua. Ними можно спокійно користуватись, адже вони перевіряють власника квартири. 

 


Список коментарів порожній


Letyshops [lifetime] INT
ITVDN Many GEO's
^ Догори